Activitats alimentàrias

Las activitats alimentàrias, centradas suu hitge gras, los produits derivats deu guit,  las salasons e l’aprestaire, que son organizadas en 4 Business Units autonòmas :

Rougié e Maison Montfort entà las activitats guit ; Stalaven e L’Atelier Culinaire entà las activitats aprestaire.

LES ACTIVITÉS ALIMENTAIRES, CENTRÉES SUR LE FOIE GRAS, LES PRODUITS DÉRIVÉS DU CANARD, LES SALAISONS ET LE TRAITEUR, SONT ORGANISÉES EN 4 BUSINESS UNITS AUTONOMES

Que pòrtan mèrcas hòrtas qui nodan relacions privilegiadas dab ciblas diferentas e complementàrias : Rougié dab los professionaus de la gastronomia en França e a l’internacionau, Maison Montfort e Qualité Traiteur dab las ensenhas granas de la distribucion en França, Stalaven dab los comèrcis de proximitat e la restauracion, e fin finau Teyssier dab los artisans e comèrcis de proximitat.

Las activitats alimentàrias que desvolòpan auhèrtas complementàrias, dab ua seleccion de produits especiaument adaptada a cada mèrca.

Salariats

Milions d’€ de CA

LOS NOSTES MESTIÈRS

Groupe Euralis - Activités Canard

Activitats deu guit

  • Neurissatge e transformacion de guits e d’aucas, hitge gras, carns. Los guits que son d’origina França mercés aus nostes 2 parçans de neurissatge e au modèle familiau de las nostas espleitacions.
  • Recèrca e Desvolopament de produsits guit : horca a la horqueta
  • Desvolopament produits ciblat dab produits especifics entà cada mèrca
  • Comercializacion en França e a l’internacionau
  • 20 Chefs Rougié qu’acompanhan los Chefs cosinèrs
Groupe Euralis - Activités Traiteur

Activitats aprestaire

  • Fabricacion e distribucion de produits elaborats, de l’entrada au dessèrt, dens lo respècte de las tradicions carnsaladèras e culinàrias
  • Salason (cambajons secs, saussissons secs…)
  • Relacion de proximitat dab los clients carnissèrs carnsaladèrs aprestaires, panisserias, cavistas, restaurants…